Messi åpner opp: –⁠ Det blir min siste klubb

Superstjernen avslører at tiden som fotballspiller går mot slutten, og at OL vil gå uten ham.

Jeg er ikke klar for å forlate fotballen. Men slik jeg ser det i dag, så tror jeg det blir min siste klubb, sier Lionel Messi om Inter Miami i et eksklusivt intervju med ESPN før Copa América braker i gang.

Argentineren meldte overgang til David Beckhams klubb i USA forrige sommer med et kontraktsforløp til 2025. Det gjorde også flere av hans lagkamerater i Barcelona. Både Sergio Busquets og Jordi Alba spiller i Inter Miami.

Denne sesongen står Messi med 12 mål og ni målgivende, og klubben leder serien med 35 poeng.

Nå letter teknikeren på hvordan triumfen i VM i 2022 ga han et annet perspektiv på fotballkarrieren, og han håper at han kan gjenoppleve øyeblikket i VM i 2026 før karrieren legges på hyllen.

– Jeg har gjort dette hele livet. Jeg elsker å spille fotball, og jeg nyter treningene og kampene. Jeg er litt redd for at det snart tar slutt, men jeg prøver å ikke tenke på det. Jeg prøver å nyte det, for jeg vet at det ikke er mye tid igjen, sier han videre.

Han mener det var vanskelig å forlate toppfotballen i Europa for å spille i USA, men er klar på at det vil bli hans siste stoppested i karrieren. Dermed blir Inter Miami den tredje klubben i hans karriere. Tidligere har han spilt for Barcelona og PSG.

I Barcelona står han med imponerende 672 mål og er klubbens toppscorer. I tillegg har Messi vunnet Ballon D’Or åtte ganger.