Storsigneringen fikk debuten da United slo tilbake

(Rangers – Manchester United 0–2) Med flere A-lagsspillere tilbake revansjerte Manchester United Rosenborg-tapet.

Kun fem dager etter 1–0-tapet mot Rosenborg var Manchester United i Edinburgh for å spille mot det skotske storlaget Rangers.

– Det var mye bedre. Vi var frempå fra starten og det var en mye morsommere kamp å se på, sier Erik ten Hag til MUTV etter kampen.

Med flere stjernespillere i troppen var det et A-lagspreget United som startet kampen. Blant dem Leny Yoro.

Han spilte hele førsteomgang og viste seg tidlig fram.

Etter ni minutter ble Rangers’ Cortés spilt gjennom. Leny Yoro var både raskere og sterkere enn colombianeren og klarerte ballen ut til corner.

– Første seier, det var gøy. Medspillerne mine og de ansatte har hjulpet meg mye. På banen er vi gode sammen, sier nysigneringen til MUTV etter kampen.

Midtstopperen ble signert av United for bare to dager siden og kommer fra franske Lille. Overgangssummen skal ligge på over 700 millioner kroner.

Senere i første omgang var Yoro derimot heldig. Et dårlig pasningsforsøk fra franskmannen ble snappet opp av en Rangers-spiller. Men Yoro slapp med skrekken da Lawrence sitt forsøk gikk rett på Onana i United-buret.

Kampen ble spilt på Murrayfield stadium i Edinburgh med mange United-fans på tribunen.

– For meg var det som å spille på hjemmebane. Fansen er overalt, jeg følte de var her for meg, sier Yoro til MUTV.

På onsdag drar Manchester United til USA for å spille treningskamper der, den kan du se med VG+ Sport.

– Vi vil gi alt for å vinne, sier Leny Yoro til MUTV om kampene som venter.

Amad Diallo og Joe Hugill sto for scoringene til United, målene kom i hver sin omgang. Førstnevnte ble servert av Mason Mount som viste seg mer fram i dag enn mot Rosenborg.