Guardiola roser Bobb etter tap i USA: – Han er elektrisk

Erling Braut Haaland scoret ett mål, men det er en annen nordmann som høster ros fra Pep Guardiola etter 3–2-tapet mot AC Milan.

Nordmennene herjet i perioder i den første omgangen i treningskampen på Yankee Stadium i New York lørdag kveld lokal tid.

Oscar Bobb lekte seg til tider på kanten og var regissør da Haaland sende Premier League-mestrene i føringen etter 19 minutter.

Han er elektrisk, sa treneren.

Natt til onsdag norsk tid møter City med Bobb og Haaland Barcelona. Kampen ser du med VG+ Sport fra kl. 00:50.

– Oscar var fantastisk i dag. Det er et spørsmål om tid – han er ung, men arbeidsmoralen hans er utrolig. Han kan spille alle de offensive posisjonene, sa Pep Guardiola til egen klubb etter kampen.

Da hadde Bobb fintet seg forbi både én og to forsvarere og sendt ballen på skrå ut til sin landsmann. Haaland var sikkerheten selv og plasserte ballen i hjørnet.

Bobb hadde selv muligheten til å øke ledelsen etter halvtimen, men ballen strøk stolpen.

Etter sjansen gikk italienerne gikk italienerne rett i angrep og utlignet ved Lorenzo Colombo. Samme mann sørget for at Milan gikk til pause med 2-1-ledelse.

Også Martin Ødegaard spilte for Arsenal i Los Angeles natt til søndag norsk tid, der de senket Manchester United 2–1 i en treningskamp.

Haaland ble byttet ut til pause, men et ungt City-lag fortsatte å jage scoring. Citys utligning kom etter at James McAtee stanget ballen i nettet bak Lorenzo Torriani i Milan-buret.

Det var til slutt Marco Nasti som avgjorde kampen i italienernes favør etter 78 minutter og sørget for 3-2-seier til AC Milan.