Lekker Ødegaard-assist mot Liverpool – Arsenal tapte

(Liverpool – Arsenal 2–1) Tre mål ble dunket inn i løpet av første omgang. Ødegaard spilte hele kampen.

Martin Ødegaard sørget for den målgivende pasningen da Kai Havertz scoret Arsenals mål i 1-2-tapet mot Liverpool i en treningskamp i fotball i USA onsdag.

Oppgjøret ble spilt i Philadelphia i USA natt til torsdag norsk tid. Liverpool vant 2–1 – og alle scoringene kom i første omgang.

Liverpool vant 2-1, og alle scoringene kom i første omgang.

Liverpools første mål kom fra Mohamed Salah etter 12 minutters spill. Neste kom fra Fabio Carvalho etter 33 minutter.

Et hjørnespark ble klarert ut til Oleksandr Zinchenko, som sendte ballen videre til Martinelli. Så havnet den hos Ødegaard, som serverte den videre til Havertz – og så scoret fra kort hold.

17. august starter Premier League-sesongen på hjemmebane med Arsenals åpningskamp mot Wolverhampton.