City-ekspert om Bobb-skaden: –⁠ Forferdelig timing

Alt lå til rette for Oscar Bobbs store gjennombrudd i Manchester City. Nå hevder mangeårig City-reporter at nordmannen er ute i tre til fire måneder.

Det virker som en forferdelig, forferdelig timing. En alvorlig skade på enhver Manchester City-spiller vil alltid være dårlig nytt, men om det spillere som Dias, Stones, De Bruyne eller Haaland, så vet alle at de har en plass i laget og kommer til å være der også etter skaden, sier Sam Lee til VG.

Han er Manchester City-reporter for The Athletic, og har latt seg imponere av Oscar Bobb i oppkjøringen.

Onsdag kveld kom det dog dårlige nyheter. Oscar Bobb skal ha pådratt seg en skade på trening. En skade som ser ut til å holde ham ute en god stund, noe også landslagssjef Ståle Solbakken bekreftet.

Torsdag skriver Manchester City-reporter Jack Gaughan på X at Bobb er på vei til Barcelona for oppfølging og at han skal opereres for et brudd i leggbeinet.

Manchester City har ennå ikke uttalt seg om noe rundt skaden.

Sam Lee mener situasjonen er trist for 21-åringen, som nå var i ferd med å virkelig slå seg inn i Guardiolas førsteellever.

– Det hjerteskjærende for Bobb er at dette var hans store sjanse. Alle vet at han hadde noen gode involveringer i fjor. Men etter en god pre season og en god kamp mot Manchester United i helgen, så virket det som Bobb hadde en fordel på vei inn i sesongstarten. Vi vet at han er en fantastisk spiller. Så derfor er det ekstra trist, sier den anerkjente journalisten.

Ifølge BBC oppsto ikke skaden i en duell, men da Bobb var i ferd med å vende.