Det røk på slutten for Lillestrøm igjen – Godset med første seier siden mai

Elias Hoff Melkersen ble tomålsscorer på overtid i Drammen. Det er ikke akkurat mindre tett i bunnkampen i Eliteserien nå.

Jævlig deilig. Rett og slett, sier overtidshelten til TV 2.

Fire minutter etter ordinær spilletid sendte Melkersen ballen i hjørnet etter strålende Godset-angrep.

Det målet sørget for at Godset har sin første seier i Eliteserien siden 26. mai.

Strømsgodset på syvendeplass (!) har seks poeng ned til 16.-plass i ligaen. Det er altså så tett i Eliteserien. Lillestrøm kan havne på nedrykksplass hvis søndagens resultater går imot dem.

Det er blytungt. Det svir skikkelig, sier LSKs Gjermund Åsen til TV 2.

– Det tærer på folk. Vi må lære og finne ut av det slik at vi har en mer defensiv trygghet når det blir kaotisk. Når vi først slipper til sjanser er de store.

Lillestrøm har tapt tre strake kamper etter å ha ledet først. Forrige helg tapte de etter at Moldes Kristian Eriksen også scoret på overtid.

I denne kampen ledet Lillestrøm to ganger, men Godset kom tilbake to ganger før Melkersen avgjorde på overtid.

2–2-scoringen kom av Godsets nysignering Nikolaj Möller, som scoret med sitt andre touch i debuten.

Han raget høyest til værs etter et innlegg og satte inn 2–2 i sin – til da – syv minutter lange Godset-karriere.

Like etter terget han på seg Lillestrøm-supportere med en finger bak øret. Dommer Marius Lien ga det gule kortet til svensken som er på lån fra sveitsiske St. Gallen.

Thomas Lehne Olsen og Ruben Gabrielsen stod bak Lillestrøms scoringer.