Knuste Messi på to timer: –⁠ Massiv innflytelse

Cristiano Ronaldos (39) nye Youtube-kanal gikk rett opp i ledelsen.

Fotballstjernen Cristiano Ronaldo har slått alle rekorder med lanseringen av sin nye YouTube-kanal «UR». I kanalens biografi står det: «SIUUUbscribe!» – «siiuuu» er Ronaldos meget kjente feiring på fotballbanen.

Etter 90 minutter passerte kanalen én million følgere. Det er et historisk tall. Aldri har en Youtube-kanal vokst så raskt på så kort tid, skriver businessmagasinet Forbes.

Etter to timer hadde Ronaldo over dobbelt så mange følgere som Lionel Messis YouTube-kanal.

På fire timer kunne Ronaldo se tallet stige til fem millioner følgere.

Forbes skriver at «den enorme veksten viser hvor massiv Ronaldos innflytelse er, særlig blant ungt publikum som har vokst opp med sosiale medier og innholdsproduksjon».

Avisen mener det sender et signal om at «den 39 år gamle idrettsutøveren er bevisst på kraften i skaper-økonomien, og er fast bestemt på å utnytte den for sin egen merkevare og arv».

– Jeg har alltid likt å ha et sterkt forhold med fansen på sosiale medier, og YouTube-kanalen vil gi meg en større plattform til å gjøre det. De vil lære mer om meg, familien min og mine synspunkter på ulike temaer, sier Ronaldo i lanseringsvideoen.

Den enorme interessen ble ikke noe mindre da ryktene om at Ronaldo og kjæresten Georgina Rodriguez har giftet seg, begynte å svirre.

Ronaldo har så langt publisert ni videoer på kanalen, blant annet en video som heter «herr og fru-quiz», der han spiller et spill med kjæresten Rodriguez.

I videoen omtaler Ronaldo Rodriguez som sin «kone», og begge har på seg det som ser ut som gifteringer.