Møller Dæhli reagerte på egne supportere etter hjemmetap: –⁠ Trenger å stå sammen

(Molde–Elfsborg 0–1) Et tafatt Molde-lag skuffet stort på hjemmebane. Frustrasjonen var stor både blant spillere og supportere.

Vi åpner bra, så får de målet. Da har vi fem-seks-syv minutter hvor vi ikke finner ut av presset deres. Vi blir ekstremt preget av det – vi blir negative og stresset, sier Moldes midtbanespiller Mats Møller Dæhli (29) til Romsdals Budstikke.

Elfsborg tok første stikk med 0–1 i første playoff-kamp om Europa League-plass på Aker Stadion torsdag kveld. Returkampen ser du med VG+ Sport om en uke.

I torsdagens match fikk Molde-spillerne høre det av hjemmesupporterne både underveis og etter kampen. Det var ikke Møller Dæhli spesielt fornøyd med.

– Jeg synes det er greit å pipe på oss hvis vi har tapt, er dårlige eller at de ser at vi ikke gir alt. Men etter fem minutter, når vi prøver å finne en luke og vi sliter med det, så trenger vi alle sammen. Da trenger vi å stå sammen, og da trenger vi hjemmefansen vår, forklarer Dæhli.

Det irrterte meg litt også at vi begynte såpass tidlig med den negative energien, men igjen så er det selvfølgelig opp til oss å skape det, men vi trenger å stå sammen.

Selv om Erling Moes menn leverte en bedre 2. omgang enn 1. omgang, klarte de aldri å få ballen i mål.

Det er en dårlig prestasjon av oss totalt sett. En meget svak 1. omgang, oppsummerer Molde-treneren til Rbnett.

– I dag er vi rett og slett ikke gode nok eller aggressive nok, fortsatte han.

Fotballekspert Carl-Erik Torp har troen på at Molde fremdeles kan ta seg videre til gruppespillet, men tror det kan bli veldig tøft.