Lagkameratene med klar beskjed til helten: –⁠ Jeg prøver så godt jeg kan!

Enn så lenge er Jens Petter Hauge tapt for Glimt etter sesongen. Nå har lagkameratene begynt lobbyvirksomhet.

Eller, ikke alle jobber like mye med å få han til å bli.

– Det gidder jeg faen ikke. Er det en jeg ikke gidder å jobbe med, så er det Jens Petter Hauge, sier Ulrik Saltnes til VG og gliser godt.

Han skal få lov å bestemme helt selv. Men jeg vil som vanlig ta han imot med åpne armer om han blir permanent Glimt-spiller. Det ville jeg likt langt bedre enn at han er lånespiller.

Jens Petter Hauge var den alle snakket om etter Glimts seier over Porto. Men det ingen ville ta innover seg akkurat denne onsdagen, var at i utgangspunktet så er ikke Glimt-helten i Bodø etter nyttår.

Enn så lenge er han bare på lån fra Eintracht Frankfurt. Glimt har en opsjon om å kjøpe driblevingen som scoret to og hadde en målgivende mot Porto.

Kjetil Knutsen vil ikke si noe om hva Glimt tenker.

– Jens Petter er i veldig god form. Den prestasjonen han gjør i dag, det tempoet og intensiteten, det er på internasjonalt høyt nivå. De som kjenner han vet hvor stort det potensialet er. Gøy å se at han atter en gang blomstrer i Glimt-drakt, sier Knutsen til VGs spørsmål.

Jens Petter Hauge selv er også ganske hemmelighetsfull.

Men lagkameratene er ikke i tvil.

– Jeg prøver så godt jeg kan. Det er alt jeg kan si. Så får vi se, sier Patrick Berg, som var full av lovord om sin gode kompis.

Helt fantastisk. Han har noen ferdigheter og et nivå som går utenpå alle oss og de fleste vi møter. Sky is the limit for han, sier Glimts sentrale midtbanespiller.

Vi spør Hauge selv om dette var hans beste Glimt-kamp.