Spansk avis: Barcelona ønsker å hente Haaland

Barcelona-president Joan Laporta har gjort Erling Braut Haaland til sitt hovedmål for sommeren 2025, skriver spanske Sport. Laporta ønsker å gjøre en profilert signering, og klubben har identifisert nordmannen som sitt store mål.

Al-Hilal vurderer et nytt stort tilbud for Vinicius Jr fra Real Madrid. Ifølge Marca er den saudiarabiske klubben usikker på Neymars fremtid, og ønsker derfor å sikre seg Vinicius som en mulig erstatter.

Barcelona og Manchester City er begge interessert i å signere FC Portos målvakt Diogo Costa. Ifølge SPORT ønsker Barcelona å hente Costa som en langsiktig løsning, mens Manchester City planlegger å signere ham i 2026 etter å ha solgt Ederson.

Liverpool vurderer West Ham-spiller Mohammed Kudus som en potensiell erstatter for Mohamed Salah.

Liverpool og Manchester City har hatt samtaler med Crystal Palace om en mulig overgang for den unge midtbanespilleren Adam Wharton, ifølge overgangsjournalist Ekrem Konur. Konur hevder at begge klubbene villige til å tilby mer enn 45 millioner euro for spilleren i januar.

Football Insider melder at Jordan Henderson kan være på vei tilbake til Sunderland i januar. Ajax skal ikke motsette seg en overgang for midtbanespilleren, som tidligere spilte for Sunderland før han gikk til Liverpool.