Rekdal tapte i sin første kamp tilbake i AaFK: – Beintøff oppgave

Til tross for stor Rekdal-optimisme, gikk det seg ikke for sunnmørslaget. Nok et tap, og fortsatt på sisteplass i førstedivisjon.

Det var knyttet stor spenning og store forventninger til kveldens kamp på Color Line Stadion, som var Kjetil Rekdals første kamp tilbake som trener for Aalesunds Fotballklubb.

Bare en uke før tok nemlig Rekdal og tangotrøyene en 5-2 seier over Kristiansund Ballklubb i en treningskamp.

På tribunen under kveldens kamp så man flere skilt med budskap som: «Vi er klar for coaching i verdensklasse» og «Velkommen hjem, Reka», og det ble også satt publikumsrekord for laget i førstedivisjon.

Før kampen sa Rekdal til TV 2 at de måtte opp og frem, og få tre-poengere.

Men det gikk seg ikke lørdag kveld. Sunnmørslaget tapte 2-3 mot Egersund.

Etter denne kampen ligger sunnmørslaget fortsatt på sisteplass i førstedivisjon med 9 poeng.

– Jeg sa før jeg begynte at dette er en beintøff oppgave. Nå har vi 15 kamper å gjøre det på. Vi må bare bruke uka godt og forbedre det som var for svakt i dag – og det var en del ting.

– Og så må vi opprettholde det som var bra, for vi skapte 10-12 sjanser. Det skal være nok til å score mer enn to mål. Men når du slipper inn tre er det vanskelig å ta poeng i dagens fotball, sier Rekdal.

Han sier likevel at det har vært en god uke, og at de nå må se fremover.Vi har en jobb å gjøre. Vi har respondert ok, men det er viktig at vi iver etter sulten til å bli bedre. At vi ikke tenker at det kommer av seg selv. Vi får bruke uka godt og manne oss opp til neste.