Herjet med Barnsley – største seier noensinne

(Manchester United – Barnsley 7–0) Det ble en historisk kveld på Old Trafford da Marcus Rashford og Alejandro Garnacho viste divisjonsforskjellen i Ligacupens tredje runde.

Manchester United scoret fire mål i en enkeltkamp forrige sesong. Onsdag kom den største seieren for Erik ten Hag i Manchester United – og klubbens største seier siden 9–0 mot Southampton i februar 2021.

– Vi vant, er videre til neste runde og scoret noen flotte mål og underholdt supporterne. Vi er fornøyde, sier Erik ten Hag til Sky Sports etter storseieren.

I ten Hags første sesong endte Marcus Rashford på 30 scoringer i alle turneringer. Forrige sesong var uttellingen barbert til åtte fulltreffere. Nå håper Ten Hag at Rashford er på vei tilbake til formen for to sesonger siden.

– I min første sesong hadde han også denne «vibben», dette gode humøret. Når vi ser tennene (at han smiler journ.anm.) fra Rashford blir jeg rolig, fattet og sikker på at han vil score, sier ten Hag om 26-åringen.

Han likte også samspillet mellom de tre som startet på topp.

– De gir hverandre muligheten til å score mål. Antony trengte selvtillit, og Rashford gir han straffen. Det er godt å ha i et lag, de står sammen, sier ten Hag videre.

Tidligere Arsenal-spiller Alan Smith mener divisjonsforskjellen ikke er unnskyldning god nok for Barnsley.

– Uansett divisjonsforskjellen. Dette er ydmykende, blir han sitert på i Sky Sports sin dekning.

Barnsleys manager var langt nede etter tapet.

– Vi er veldig skuffet over prestasjonen vår, sa Darrell Clarke til Sky Sports etter nederlaget.

Ten Hag gjorde åtte endringer på laget som vant 3–0 over Southampton lørdag, en av dem som startet begge var Marcus Rashford som tegnet seg for to scoringer.