City videre i ligacupen uten Haaland – 16-åring debuterte

(Manchester City – Watford 2–1) Manchester City sløste med sjansene, men tok seg likevel videre til fjerde runde i ligacupen.

Pep Guardiola gjorde ni endringer i startoppstillingen fra søndagens storkamp mot Arsenal, men hadde mye kvalitet på banen likevel.

Blant dem som kom inn var Phil Foden, Jack Grealish og søndagens redningsmann John Stones.

Kevin de Bruyne, Rodri og Erling Braut Haaland var blant fraværene i troppen. Førstnevnte har slitt med en skade den siste uken, uten at det skal være alvorlig, ifølge Guardiola selv.

Blant de som fikk sjansen i stjernenes fravær, var Kaden Braithwaite. Bare 16 år og født i 2008, ble han Citys tredje yngste startdebutant noen sinne.

Det var Jeremy Doku, en av de to som beholdt plassen, som scoret ledermålet før det var spilt fem minutter. Watford prøvde å spille seg ut bakfra, men mistet ballen. Grealish spilte fram Doku, som satte inn 1-0.

Watford leverte et skremmeskudd da Kwadwo Baah scoret snaut halvveis i den første omgangen, men det ble blåst frispark mot ham i en duell med den 16-årige City-debutanten Kaden Braithwaite.

Matheus Nunes punkterte kampen før pause med sitt første mål for City. Han ble satt opp av Rico Lewis.

Nunes var involvert i flere store sjanser etter pause, men fikk ikke uttelling for noen av de. Det var også Savinho, som ble byttet inn for Jeremy Doku i pausen.

Flere City-mål ble det ikke. Tom Ince skrudde inn et vakkert reduseringsmål i det 86. minutt, men det var ikke nok for Watford.