Liverpool-helten avslører trøblete natt: – Jeg var lys våken

Liverpool var sterkest i det som ble en thriller på Anfield. Den store helten var en mann fra egne rekker.

Liverpool fosser videre og troner nå alene på toppen av Premier League. Det skjedde etter en dramatisk hjemmekamp mot Chelsea, der rødtrøyene gikk seirende ut.Det var en kamp der dommerteamet var i fokus en rekke ganger, og straffespark ble omgjort og scoringer ble bortdømt i det som var et ampert oppgjør.Med seieren er Arne Slot den første Liverpool-manageren i historien til å vinne ti av sine første elleve kamper i sin nye klubb.

Den lokale Liverpool-gutten Curtis Jones ble den store helten med sin 2-1-scoring. Etter flere gode involveringer ble han hyllet av flere eksperter, blant andre Jamie Carragher.Liverpool-matchvinneren selv avslører at det har vært noen hektiske dager som nybakt pappa. Han ble far til en liten jente for ei uke siden, forteller han.

Slot har tatt grep siden Jürgen Klopp dro fra klubben. Nå får spillerne overnatte hjemme med familiene sine før hjemmekamper, mens under Klopp var spillerne samlet på et hotell.Det grepet har hatt betydning for Jones.

Chelsea var ikke ufarlige etter Liverpool tok ledelsen, men de maktet ikke å ta med seg poeng fra Anfield. Spesielt Christopher Nkunku var nære å sikre en etterlengtet Chelsea-scoring.Liverpool har fått en meget sterk start på sesongen, med ett tap i Premier League og serieledelse før denne Premier League-runden.For Chelsea begynner det snart å bli litt verre. Sesongstarten har vært brukbar, men de har etter hvert en del poeng opp til serieledelsen i Premier League. De er nå syv poeng bak Arne Slots menn.