Bildene av Liverpools feiring skapte undring

Liverpool hadde nettopp vunnet ligacupen for niende gang. De kunne juble etter å ha slått Chelsea på straffesparkkonkurranse.Kaptein Jordan Henderson løftet pokalen oppe på Wembley-tribunen. Noen meter bortenfor sto Jürgen Klopp og Alisson. Men flere stusset over hvem som sto mellom dem. For der sto det ingen Liverpool-spiller, men en ung gutt. Han fikk til og med løfte pokalen, etter at Klopp & co. hadde gjort det.

Men det var Alisson som dro med gutten opp til feiringen. 11-åringens navn er Beau Brown. Han møtte opp på Wembley med en blåveis han pådro seg i kamp for et guttelag fra Liverpool. Det la Alisson merke til da spillerne var på vei opp Wembley-trappene for å hente trofeet.

Finalen mellom Chelsea og Liverpool endte 0-0. I straffesparkkonkurransen scoret samtlige av Liverpool-spillerne, inkludert keeper Caoimhin Kelleher.