Arsenal-stjerner kobles til Real Madrid

Mange lag har begynt å forberede seg på overgangen til neste sesong, og det vil være mange stjernerelaterte hendelser på dette tidspunktet. Vi håper å gi fansen den nyeste informasjonen så snart som mulig.

Den kanadiske angrepsspilleren Jonathan David har vist lovende takter for Lille de siste årene. Denne sesongen har 22-åringen notert seg for totalt 17 mål på 36 kamper, og flere klubber har fått opp øynene for stortalentet. En av dem skal være Liverpool, som ifølge Le10Sport er klare til å ta opp kampen om signaturen.

Manchester United er på managerjakt og ifølge Daily Mail håper klubben på å kunne annonsere en ny permanent manager innen slutten av april. En av dem som kobles til jobben er Mauricio Pochettino. Argentineren har ledet PSG i overkant av ett år, men fikk seg en stor nedtur da Real Madrid nylig slo ut den franske hovedstadsklubben i Champions League. Ifølge Times vil PSG sparke Pochettino, men det skal være usikkert om det vil skje nå eller ved slutten av sesongen.