Christian Eriksen med perlemål i landslagscomebacket

(Nederland – Danmark 3-2, kampen pågår) Christian Eriksen fikk hjertestans da Danmark spilte mot Finland hjemme i Parken under EM sist sommer.

Lørdag kveld var han endelig tilbake i landslagsdrakt. Eriksen ble byttet inn i pausen til stor applaus fra både publikum og spillere i Amsterdam, hans tidligere hjemmebane med Ajax. Og midtbaneeleganten brukte kun ett minutt og 50 sekunder før han skrudde ballen i mål inne i 16-meteren. Med det reduserte Eriksen til 2-3 for Danmark i treningskampen mot Nederland.

Eriksen spiller nå i engelske Brentford, og har tre kamper fra start og et innhopp hittil i sesongen.

Til pause ledet Nederland 3-1 etter mål av Steven Bergwijn, Nathan Aké og Memphis Depay (straffe). Jannik Vestergaard scoret danskenes mål.