Mareritt-retur for Dønnum – tapte og ble utvist

«Den hjemvendte sønn» Aron Dønnum klarte ikke å frelse Vålerenga i comebacket for Oslo-klubben. I stedet endte det i skuffelse – med tap og rødt kort.

På overtid ble vingen utvist. Vålerenga jaktet desperat en scoring, og Dønnum kastet seg inn med knottene først i duell med Birk Risa. Dermed fikk han sitt andre gule for dagen, og måtte tusle i garderoben.

Det var ingen god følelse.

– Den er ikke topp. Først og fremst er det tapet, og det gule kortet som jeg synes er billig, men jeg brurde holde meg unna den situasjonen. Det er dritt at det ender sånn på slutten, sier Dønnum til NRK.

Da det kom ledet Molde allerede 1-0, og utvisningen satte spikeren i kista for Vålerengas håp om å ta med seg poeng hjem til Oslo.

Dønnum returnerte til Vålerenga onsdag, på lån. Han ankom fra sin belgiske klubb Standard Liège, og ble kastet rett inn fra start for Vålerenga. Etter en anonym første omgang fikk han gult kort i duell med Ola Brynhildsen, og like før slutt måtte han altså avslutte kampen i dusjen.

– Jeg har ikke sett den siste, men det var ikke noe grisete, så da er det uflaks i så fall, mener trener Dag-Eilev Fagermo om det røde kortet.

– Burde scoret et par til

Både Molde og Vålerenga er ventet å henge med i toppen av årets eliteserie, men det var Molde som trakk det lengste strået lørdag.

De presset på hele kampen, og i andre omgang løsnet det. Martin Linnes sikret seieren da han banket til fra distanse, og sendte kula i lengste hjørne.

– Det smaker godt, det. Jeg synes vi spiller en god kamp, og vinner fortjent. Vi burde ha scoret et par til, da hadde det vært litt mer komfortabelt, sier Linnes til NRK.

– Det er kjipt at vi taper. Jeg synes hvertfall vi kunne fått med oss et poeng herfra i dag.