Reddet Real Madrid med pasning som går verden rundt: – Helt, helt ufattelig

«Alle» trodde Real Madrid ville få en enkel jobb med å sikre semifinalebillett i Mesterligaen. I stedet ble vi servert en fotballthriller av de sjeldne.

Der sørget en nettkjenning fra superspissen Karim Benzema for at Real Madrid likevel kunne juble for en billett til semifinalene i Mesterligaen med 5-4 sammenlagt.

Seiersmålet var «Big Game Karim» sin 38. scoring på 38 kamper for Real Madrid denne sesongen, 12 av dem har kommet i Mesterligaen.

– Helt, helt ufattelig

Men det mange snakker om etter kampen, er situasjonen som reddet Real Madrid ti minutter før slutt da kampen så ut til å ende med Chelsea-seier.

Luka Modric vartet nemlig opp med en pasning man sjelden ser på noe nivå da han, med utsiden av høyrefoten fra 35 meter, fant Rodrygo med en fantastisk pasning, og Rodrygo fikk en enkel jobb med å sette inn reduseringen.

Det var Chelsea som tok ledelsen 1-0 allerede etter 15 minutter da Mason Mount fant nettmaskene med et godt skudd.

Da Antonio Rüdiger utlignet med et hodestøt fem minutter ut i andre omgang, var plutselig Real Madrids ledelse fra den første kampen fordunstet.

Et kvarter før slutt kunne imidlertid gjestene slippe jubelen løs uten at VAR kunne ødelegge gleden. Timo Werner fikk ballen i boksen og driblet av to-tre motspillere før han satte inn 3-0 for Chelsea.

Men Real Madrid slo tilbake like etterpå.

Luka Modric (36) viste at han fortsatt har magi i føttene da han, med utsiden av høyrefoten fra 35 meter, fant Rodrygo med en fantastisk pasning, og Rodrygo fikk en enkel jobb med å sette inn reduseringen.

Semifinalene er allerede trukket, og Real Madrid møter enten Manchester City eller Atletico Madrid i siste hinder før finalen.

Dermed var lagene like langt og det ble ekstraomganger på Santiago Bernabéu.

Etter bare seks minutter i første ekstraomgang scoret Real Madrid igjen da Karim Benzema fikk ballen fra Vinícius Júnior og headet inn 3-2 og vertenes ledermål.

Chelsea klarte aldri å slå tilbake, og dermed endte den forrykende fotballkampen med 5-4-seier sammenlagt til Carlo Ancelotti og hans Real Madrid-lag.

Det blir avgjort onsdag kveld, og City har en 1-0-ledelse å gå på før siste kamp.

Semifinalene i Mesterligaen spilles 26.- og 27. april. Finalen går av stabelen på Stade de France i Paris 28. mai.