FULL SLÅSSKAMP DA MANCHESTER CITY SLO UT ATLÉTICO MADRID: − LANGT OVER STREKEN

(Atletico Madrid – Manchester City 0–0, 0–1 sammenlagt) Det brøt ut masseslagsmål i sluttminuttene, og etter kampen, da Atlético Madrid røk ut av Champions League.

– Det er helt sykt. Ingen mål, men absolutt alt annet.

Det tok full fyr da Phil Foden ble liggende etter en tøff duell i det 89. minutt. Foden rullet rundt på gresset etter at Felipe hadde taklet ham og i tillegg kommet med det som så ut som en ettersleng.

Da barket nesten alle spillerne sammen, og etter tumultene fikk Felipe sitt andre gule kort, og dermed rødt. Han måtte av banen mens det ble protestert voldsomt, og brukte lang tid før han forlot gresset og kampen kunne fortsette.

– Vi ønsker å vinne, på hvilket vis som helst. Så jeg er lei meg for at vi er slått ut, men vi ble slått av en ekstraordinær rival, sier Atlético-trener Diego Simeone.

Kaoset i sluttminuttene var bare til Manchester Citys fordel.

Hjemmelaget mistet rytmen i sluttspurten, og selv om det ble lagt til ni minutter klarte de ikke å få scoringen de trengte.

Citys Ilkay Gündogan kunne punktert det hele, men misset alene med Jan Oblak. Hjemmelaget fikk frispark på kanten av 16-meteren syv minutter på overtid, men Ederson reddet forsøket fra Yannick Carrasco.

Og nesten 12 minutter (!) på overtid reddet Ederson mesterlig da Angel Correa fikk avslutte fra god posisjon inne i feltet.

Nærmere kom ikke Diego Simeones menn. Atletico-treneren brukte de siste minuttene av oppgjøret til å applaudere ironisk mot dommerteamet, og ble belønnet med gult kort. Etter kampen måtte Simeone holdes unna flere av City-spillerne.

– De er mesterne i Spania, de spilte med mye energi og spilte bedre enn oss i 2. omgang. Vi var heldige som ikke slapp inn mål. Vi hadde noen sjanser i første omgang, og fortjener semifinaleplassen, sier City-manager Pep Guardiola til BT etter kampen.

Han ønsker ikke å si noe om bråket i sluttminuttene og Atletico-spillernes behandling av Foden.

Bråket skal også ha fortsatt i spillertunnelen etterpå. Politiet og vaktmannskaper skal ha grepet inn for å forhindre at spillere og støtteapparat barket sammen.