Rekdal freser etter kampen: – Veldig irriterende

Trønderne er fortsatt ubeseiret, men måtte ta til takke med ett poeng. Sarpsborg 08 – Rosenborg 1-1, Kjetil Rekdal hadde fått en fin start på sesongen med uavgjort i Bodø og seier i sin første hjemmekamp på Lerkendal. Men laget fikk en tøff start på turen til Østfold da Tobias Heintz sendte vertene foran. Sarpingene leverte en god førsteomgang, men drøyt 20 minutter ut i den andre utnyttet Stefano Vecchia en grusom feil fra midtstopper Anton Skipper. Rosenborg var nærmest scoring mot slutten av kampen, men maktet ikke å komme seirende ut av bataljen som endte uavgjort. Tobias Børkeeiet har spilt seg til fast plass på trøndernes midtbane, og spilte en ny god kamp sentralt for Kjetil Rekdals menn. Børkeeiet scoret to mot Bodø/Glimt, og kunne blitt den store helten for Rosenborg da han fikk en kjempesjanse fra fem meter like før slutt. Midtbanespilleren satt derimot ballen over mål, og var tydelig skuffet etter kampen:

– Ja, f*en as. Den der skal inn vet du. Jeg har vært farlig frempå i noen kamper her, så jeg får bare fortsette med det.

– Gode nok til å vinne kampen

Anton Skippers feil på 1-1-scoringen kostet dyrt, men hovedpersonen selv mener laget hadde fortjent mer enn ett poeng mot Rosenborg.

– Jeg syntes vi spiller en god nok kamp til å vinne kampen, men leverer en dårlig andre omgang. Det får vi kjenne på etter hvert. Stefan Billborn står nå med en seier, en uavgjort og et tap etter sine tre første kamper som Sarpsborg-trener, men hadde håpet på en bedre statistikk.

– Vi må tørre mer, og taper litt dynamikken i spillet vårt. Vi ser potensiale i vårt lag, og jobber videre for å få maks ut av det hele. Vi må prøver å stresse litt mindre, og da får vi ikke brukt våre styrker.