Bette kan bli det nye Manchester United

Etter Manchester Uniteds stortap mot Liverpool varslet Ralf Rangnick om aktivitet på overgangsmarkedet. Ekspertene mener at Rangnick bør ha en helt annen fremgangsmåte enn den tyskeren selv gir uttrykk for.

Etter at «de røde djevlene» ble beseiret av Liverpool på ydmykende vis på tirsdag, var Rangnick ikke nådig med eget mannskap. På bakgrunn av flere faktorer, sa Rangnick at klubben kommer til å måtte hente «seks, syv, åtte, kanskje ti nye spillere». – Vi må akseptere at de er seks år foran oss. Da Jürgen Klopp kom endret de klubben og løftet ikke bare laget til et nytt nivå, men også klubben og byen. Det er det vi må gjøre i de neste overgangsvinduene, sa Rangnick etter kampen.

mener at Rangnicks uttalelser minner mye om det tidligere United-manager Ole Gunnar Solskjær sa etter sitt 4-0 tap mot Everton for tre år siden. Da sa Solskjær «jeg skal oppleve suksess her, og det er spillere som ikke kommer til å være en del av det». – At United skal starte på nytt igjen er et godt bilde på hvor klubben står. Håpet var at når Solskjær gikk så hadde klubben et bedre utgangspunkt enn da han kom, med det har vist seg at slik er det ikke, sier Holth til Nettavisen.

Da med tanke på en skadeplaget Raphaël Varane, Harry Maguire som ofte er involvert i baklengsmål, Marcus Rashford som er ute av form, en aldrende Cristiano Ronaldo, og Mason Greenwood som er under politietterforskning.

– Det finnes ikke en posisjon hvor de ikke har problemer, men det er urealistisk å skulle erstatte et halvt lag på en sommer.

Om usikkerheten ikke var stor nok i United-leieren, så har Paul Pogba, Juan Mata, Jesse Lingard og Edinson Cavani kontrakter som går ut til sommeren. Dette betyr at disse spillerne kan gå gratis til andre klubber den 1.juli.

Holth mener at kabalen ikke går opp uten at United får på plass en midtbanespiller. Holth peker på at Glazer-familen, som eier Manchester United, ikke har for vane å tildele klubben mer en 2,3 milliarder kroner til overganger.

– Declan Rice var førstevalget til Solskjær, og er en mann som mange følger tett. Hvis han er førstevalget nå, så har David Moyes sagt at han koster 1,7 milliarder kroner. Hvor mye er Glazers villige til å betale? Dersom du skal erstatte Ronaldo må du antakelig betale mer enn 600 millioner.