Glimt-Knutsen hyller Moldes cuphelt

Sivert Mannsverk imponerte stort som banens yngstemann i cupfinalen. Én ting er alle enige om: Der sitter Molde på en juvel.

19-åringen ble som kjent matchvinner for Molde i cupfinalen mot Bodø/Glimt søndag kveld.

På motstanderens benk satt Kjetil Knutsen og fikk se sitt eget lag skuffe stort i finalen.

Men Glimt-sjefen lot seg imponere stort av Moldes unggutt, banens yngste for anledningen.

– Mannsverk har jeg sett ganske lenge. Han kommer til å bli en meget god fotballspiller, og det at han går frem og tar den straffen … Det er ikke mye tvil, det viser at han har et godt hode også. Det er en spiller som kommer til å bli god i norsk fotball og antakeligvis på enda høyere nivå, sier Knutsen til NRK.

Han er selv kjent for å finne unge spillere og foredle dem til diamanter i Glimt.

Da Mannsverk gikk til Molde fra Sogndal i juli 2021 var interessen fra Rosenborg allerede godt kjent, men nå innrømmer Knutsen at også gultrøyene var på banen

– Ja. Vi hadde fulgt med ham, men akkurat der tror jeg ikke vi var konkurransedyktige når det gjelder der vi har vært og hvor vi har hentet spillere. Molde har fått en god spiller, slår Knutsen fast.

Molde kan ha skutt gullfuglen da de vant kampen om signaturen hans i fjor sommer.

Han har undertegnet en kontrakt som varer i fire år til, og den klubben som vil kjøpe ham neste gang må nok bla opp langt mer penger enn Molde gjorde for et snaut år siden.

Ifølge Sogn Avis skal overgangen fra Sogndal ha en totalverdi på rundt 20 millioner kroner, store penger i norsk målestokk, men verdien har nok steget mye siden den gang, ikke minst etter søndagens finaleprestasjon.

Men unggutten stresser ikke med å ta enda et nytt steg.