Dommer hevder han ble spyttet på – spilleren nekter

Dommer Stian Røvig Sletner hevder han ble spyttet på av Ahmed El-Amrani etter at han ga Hønefoss-spilleren det gule kortet for en takling. Men El-Amrani nekter for at det var det som skjedde.

– Det starter med en situasjon hvor jeg blåser frispark til Godset, som medfølger et gult kort for hensynsløs takling, sier dommer Sletner til NRK.

Ahmed El-Amrani, som fikk det gule, var borte og pekte og sa noen utvalgte ord til dommeren – og så ut til å være svært frustrert over avgjørelsen.

– Så får jeg en reaksjon tilbake av spilleren, som velger å spytte på meg. Jeg får spyttklyse på siden av kroppen her, og da er det rødt kort. Det er sånn vi oppfatter det og vurderer det.

Like etter konfrontasjonen dro Sletner opp det røde kortet. El-Amrani fikk altså aldri sitt andre gule, men i stedet direkte rødt kort.

El-Amrani nekter på sin side for å ha spyttet på dommeren.

– Det er ikke sjans for at jeg skulle spytte på han med intensjon. Ikke i det hele tatt. Jeg tror vi alle har opplevd å ha mat i munnen, eller ha tørr munn, og så kommer det noe ut av munnen. Det var det som skjedde, sier Hønefoss-spilleren til NRK.

Han beskriver situasjonen annerledes enn Sletner.

– Jeg hadde vært i full sprint både opp og så ned. Da hadde jeg ganske høy puls når den situasjonen inntraff, og han dømte frispark, som jeg var sterkt uenig med han i. I tillegg fikk jeg gult kort, så da sa jeg at det ikke var gult kort, forteller han.

– Og på en eller annen måte klarte jeg, for jeg hadde høy puls, å få ut noe væske fra munnen min, og det traff han nede på skjorta. Da mente han at jeg hadde spyttet på han, men det er lang unna at det der var spytting.

Hønefoss-spilleren var svært skuffet over avgjørelsen.