Konkursbo krevde 810.000 kroner fra Louise Angelica Riise: Har inngått forlik

Vålerenga håpet å snu en vond trend i hatoppgjøret mot Lillestrøm, men i stedet ble avstanden opp til rivalen 13 poeng. Vålerenga-kaptein Jonatan Tollås Nation har likevel tillit til trener Dag-Eilev Fagermo.

Mens Tollås Nation og blåtrøyene fra Oslo gikk slukøret mot garderoben, kunne Lillestrøm feire seier og tabelltopp med et ekstatisk Åråsen-publikum onsdag kveld.

Målene ble scoret av midtstopperne Tom Pettersson og Espen Garnås.

Med en ny trepoenger i banken troner Lillestrøm alene på toppen av tabellen med 23 poeng. Samtidig forverret de situasjonen til rivalen Vålerenga og trener Dag-Eilev Fagermo, som nå er hele 13 poeng bak Åråsen-laget.

Allerede etter Godset-tapet søndag ropte VIF-fansen «Fagermo ut». Men skal vi tro Vålerengas sportssjef Joacim Jonsson sitter den rutinerte treneren trygt i sjefsstolen.

Oslo-laget står uten seier på de fire siste kampene og har dermed satt seg selv i en svært vanskelig situasjon. Kaptein Tollås Nation er tydelig på at han har tillit til Fagermo som Vålerenga-sjef.

Fagermo hevder at den tunge tiden ikke går spesielt inn på ham.

Mens Fagermo opplever et enormt press, har Lillestrøm-trener Geir Bakke nærmest blitt genierklært denne sesongen. Han gliste bredt etter kampen.

– Nå har jeg det bra. Nå har alle som jobber i LSK det bra. Dette må vi nyte noen timer nå før vi skal gjøre oss klare for neste kamp. Nå kommer kampene tett, sier han til NRK.

– Denne kampen betydde kanskje litt ekstra?

– Det er alltid en ekstra ramme rundt disse kampene. Men det er tre poeng som deles ut. Alle poengene er like verdifulle. Men det er klart det er noe ekstra når LSK og Vålerenga møter hverandre. Det merker man på tribunen og, svarer Bakke.

Det var et enormt trykk på utsolgte Åråsen gjennom hele oppgjøret. Banen var røyklagt allerede før start etter at flere bluss hadde blitt skutt inn på matta.

Blussingen fortsatte også utover kampen, og på grunn av røyken måtte kampens dommer stanse spillet ved flere anledninger.