PROFILER RYSTET OVER MANCHESTER UNITED: − DET ER ET ABSOLUTT KAOS

e kjente fotballekspertene i England sliter med å se håp for Manchester United etter den blytunge seriestarten.

– Det er et absolutt kaos etter flere år med dårlig rekruttering og manglende lederskap. Det kommer til å ta lang tid og vanvittige pengesummer for å få rettet det opp, både på overganger og internt i klubben. Fansen må være tålmodige, for de er milevis unna, sier Alan Shearer, tidenes målkonge i England, om United på BBC.

Også Jamie Redknapp, tidligere Liverpool-spiller og ekspert på Sky Sports, tyr til ordet «kaos».

– De viser ingen karakter, som er det du vil se, spesielt når du spiller for en så stor klubb. Det er kaos, sier Redknapp.

Manchester United tapte 0–4 borte mot Brentford lørdag, mens serieåpningen endte med 1–2–tap hjemme mot Brighton.

– Det var patetisk, og det var de enkle tingene det handlet om, sier Micah Richards, tidligere City-spiller, på BBC om lørdagens flause. Han pekte pasningsspill og innsats.

Erik ten Hag sier på pressekonferansen etter kampen at Manchester United var naive i måten de prøvde å spille seg ut bakfra, ifølge lokalavisen Manchester Evening News.

– Jeg ønsker ikke å spille ut bakfra når det ikke er mulig. Det var naivt hvordan vi spilte i dag. Du må spille mer direkte, sier han, og fortsetter:

– Du kan ha en god plan, men vi måtte kaste den rett i søppelbøtten, sier Ten Hag.

I pausen gjorde han grep og byttet tre spillere, men Ten Hag innrømmer at det kunne vært flere.

Erik ten Hag er den første United-manageren som taper sine to første kamper siden John Chapman i november 1921.

Siden den legendariske manageren Sir Alex Ferguson ga seg i 2013 etter drøssevis med de største trofeene, har tiden med David Moyes, Louis van Gaal, José Mourinho, Ole Gunnar Solskjær og Ralf Rangnick gitt en FA Cup-tittel (2016), en ligacup-tittel (2017) og en Europa League-tittel (2017).