ANDERSEN DRAPSTRUET OG HETSET ETTER NÚÑEZ-UTVISNING

Liverpools stjernesignering Darwin Núñez fikk rødt kort etter å ha skallet til Crystal Palaces danske midtstopper Joachim Andersen. Det førte til en drøss med meldinger i danskens innboks.

– Jeg fikk kanskje 300–400 slike meldinger i går kveld. Jeg forstår at du heier på et lag, men ha litt respekt og slutt å oppføre deg som en tøffing på nett, skriver Andersen på Instagram tirsdag.

Han fulgte opp meldingen med 17 skjermbilder av meldinger han har fått, som var sendt til ham på engelsk, dansk og norsk.

– Jeg vil drepe deg. Deg og din familie, skriver en Instagram-bruker.

– Jeg håper du og familien din får et langt liv fullt med smerte, skriver en annen.

– Jeg håper flyet deres krasjer på vei tilbake til London, skriver en tredje.

I meldingene blir det blant annet også skrevet at det ønskes at Andersen brekker kjeven, ankelen, nesen og får rabies.

Det har i flere år vært et problem med spillerhets på sosiale medier, og det var i fjor en større boikott for å markere det.

– Jeg håper Instagram og Premier League gjør noe med dette, avslutter Andersen.

I underkant av en time var spilt av kampen mellom Liverpool og Crystal Palace da situasjonen oppsto. Crystal Palace ledet på det tidspunktet 1–0, og etter flere tette dueller med Andersen, tente Liverpool-spiss Darwin Núñez til og satte skallen i dansken.

Andersen falt i bakken og dommer Paul Tierney var raskt oppe med det røde kortet.

– Jeg var tett på ham hele kampen. Jeg gjorde det bra mot ham og irriterte ham litt, og derfor tror jeg han var så sint. Han forsøkte først å skalle meg én gang. Jeg fortalte ham at han ikke skulle gjøre det, og da skallet han meg igjen. Det er helt idiotisk, synes jeg, og et klart rødt kort, sa Andersen til Viaplay.