SALTNES SLITER MED KJENNING I LÅRET – USIKKER TIL ARSENAL-KAMPEN

Ulrik Saltnes (29) trente ikke sammen med resten av laget dagen før møtet med Arsenal, og er usikker til torsdagens storkamp.

En kjenning bak i låret gjør at Bodø/Glimt-veteranen er høyst tvilsom til hjemmemøtet med Arsenal.

– Han blir testet i morgen og da får vi svaret. Han er uavklart, sier Kjetil Knutsen til VG.

Rett før onsdagens pressekonferanse begynte plugget indreløperen i øreproppene, satte seg på sykkelen og satte kursen hjemover – uten å ha deltatt på trening sammen med lagkameratene.

Saltnes startet på benken i 4–1-seieren mot Sandefjord på søndag, men fikk seg en smell da han kom inn i andre omgang.

Dersom Saltnes ikke blir klar er det etter alt å dømme det danske storkjøpet Albert Grønbæk som tar plass ved siden av Hugo Vetlesen og Patrick Berg på midtbanen til Bodø/Glimt.

Heller ikke Amahl Pellegrino trente onsdag, men Knutsen bekrefter at det handlet om å tilpasse belastningen og sier at han er klar til torsdag.

Samtidig melder engelske medier at Arsenal-spissen Gabriel Jesus ikke var med på onsdagens trening, som de engelske serielederne gjennomførte på sitt eget treningssenter i London før de retter kursen mot Bodø.

Arsenal vant 3–2 mot Liverpool i søndagens storkamp på The Emirates. Trolig vil manager Mikel Arteta nok en gang gjøre mange endringer på laget som skal i aksjon på Aspmyra-kunstgresset torsdag.

– Vi må tørre å være oss selv i morgen og slippe oss løs. Det var vi ikke like gode til på Emirates, og jeg håper vi ser en litt friere utgave i morgen, sier Glimt-treneren i forkant av storkampen på Aspmyra.

Arteta og kaptein Martin Ødegaard møter pressen på Aspmyra onsdag kveld. Torsdagens kamp er den fjerde av seks runder i Europa League-gruppespillet, men Arsenal og PSV har en kamp til gode etter at møtet deres ble utsatt på grunn av dronning Elizabeths død.