BARCELONA I CHAMPIONS LEAGUE-TRØBBEL: − DET ER KRISE

Allerede før de to siste kampene er spilt i gruppespillet er Barcelona i store problemer i Champions League.

Inter leverte en svært sterk kamp mot Barcelona på Camp Nou. Uavgjort gjør at Barcelona mest sannsynlig ikke vil være en del av sluttspillet i Champions League, for andre sesong på rad.

– Det er et veldig ødeleggende resultat for FC Barcelona, gitt deres situasjon, skriver tidligere Barcelona-spiller Gary Lineker på Twitter.

Hjemmelaget skulle helst hatt en seier for å holde liv i håpet om avansement.

For selv om det bare er tre poeng opp til Inter med to kamper igjen, så trenger bare Milano-laget å slå bunnlaget Viktoria Plzen i neste runde. Det er på grunn av at det ble 1–0-seier til Inter i forrige ukes oppgjør mot Barcelona i Milano.

Inter har med det bedre innbyrdes målforskjell enn Barcelona, om de skulle ende på like mange poeng.

Det startet så godt for Barcelona. Like før pause satte Ousmane Dembélé inn 1–0.

Men de første 18 minuttene etter pause var intet mindre enn et mareritt. Først satte Nicolò Barella inn utligningen fem minutter ut i omgangen, 13 minutter senere satte Lautaro Martínez på vakkert vis inn 1–2 etter et skudd som gikk via begge stolpene og i mål.

Ti minutter før slutt blåste Robert Lewandowski liv i håpet. Skuddet gikk via Alessandro Bastoni og i mål til 2–2. Rett før fulltid fikk hjemmefansen en ny kalddusj da Robin Gosens satte inn 2–3.

Det skulle ikke stå på Lewandowski i dagens oppgjør. På overtid satte han inn 3–3, men selv om de jaktet seiersmålet, så kom det aldri. Dermed er ikke avansement lenger i Barcelonas hender.

– Vi gjorde feil man ikke kan gjøre på dette nivået. Vi er fortsatt ikke ute, men vi vet at det er komplisert, sa Eric García til Sport etter kampen.

Barcelona satset stort på overgangsmarkedet i sommer, ved å blant annet hente Lewandowski fra Bayern München.