ERIK TEN HAGS START KNUSES AV SOLSKJÆRS DRØMMEÅPNING: − JEG ER ALDRI FORNØYD

Hjemmekampen mot Tottenham onsdag blir Erik ten Hags tiende Premier League-kamp som Manchester United-manager. Resultatene har ikke vært i nærheten av Ole Gunnar Solskjærs drømmestart i 2018/19.

Den målløse forestillingen mot Newcastle søndag ble en frustrerende dag på jobben for nederlenderen etter tre knepne seire over Everton og Omonia Nikosia (to kamper i Europa League). Klubben ligger som som nummer fem i Premier League – 11 poeng bak ledende Arsenal.

– Jeg er aldri fornøyd. Jeg er glad for å være her, men jeg er også utålmodig. Godt er ikke bra nok for meg. Vi må gjøre det bedre, og jeg ser mye som kan bli bedre. Men jeg ser også utvikling, så når vi jobber videre så vil vi utvikle oss videre og resultatene vil bli enda bedre, sier Erik ten Hag i følge United.no.

I kveldens kamp vil han mangle Anthony Martial, Harry Maguire, Donny van de Beek og Aaron Wan-Bissaka. Christian Eriksen skal vurderes i løpet av onsdagen.

Selv om det har vært en sesongstart med opp- og nedturer for Manchester United – som blant annet har tapt 0–4 borte mot Brentford og 3–6 borte mot byrival Manchester City – er poengfangsten fra de første ni kampene bedre enn David Moyes, Louis van Gaal og José Mourinho.

Dermed er det kun Ole Gunnar Solskjær og Ralf Rangnick – som begge i utgangspunktet ble ansatt på midlertidig basis – som har fått en bedre start enn Erik ten Hag.

Manchester United står så langt denne Premier League-sesongen med fem seirer, én uavgjort og tre tap – totalt 16 poeng. De to nevnte stortapene gjør imidlertid at de har en negativ målforskjell (13–15).