PATRICK BERG DELTOK IKKE PÅ ONSDAGENS BODØ/GLIMT-TRENING

Mens resten av Bodø/Glimt reiste for å trene, ble lagkaptein Patrick Berg (24) værende igjen på hotellet på grunn av hodesmellen han pådro seg i helgens kamp mot Kristiansund.

Da Bodø/Glimt-spillerne jogget ut på Letzigrund stadion i Zürich onsdag formiddag, var det én mann som glimret med sitt fravær.

Lagkaptein Patrick Berg ble igjen på hotellet dagen før bortemøtet med FC Zürich.

– Legen kom til oss i går og sa at Patrick kjente på at han var litt uvel. Jeg opplevde det ikke veldig dramatisk, og vi skulle se igjen i dag tidlig. Da konkluderte vi med at han ble på hotellet, sier assistenttrener Morten Kalvenes på onsdagens pressekonferanse.

Glimt-kapteinen måtte bandasjeres etter at han fikk en albue i tinningen i duell med Dan Peter Ulvestad i helgen, men spilte samfulle 90 minutter i 5–0-seieren mot Kristiansund.

– Det er ganske ferskt, og jeg antar det er ettervirkningene han kjenner på, sier Kalvenes – som sier det ikke var oppe til vurdering å bytte ham ut etter smellen, ettersom det medisinske personellet snakket med Berg.

Kjetil Knutsen sier til Viaplay at det er opp til Patrick Berg om han spiller eller ikke torsdag. Kalvenes svarer bekreftende på alternativene er ankeret Elias Kristoffersen Hagen eller å flytte ned indreløperen Ulrik Saltnes et hakk.

Bodø/Glimt er nødt til å vinne mot Zürich for å være garantert en gruppefinale mot PSV Eindhoven i siste runde.

Med seier mot Zürich vil seier mot PSV være nok til avansement i Europa League selv hvis PSV skulle slå Arsenal i Eindhoven på torsdag.

Dersom man ender på like mange poeng er det innbyrdes oppgjør som gjelder. Bodø/Glimt klarte 1–1 i Eindhoven etter en drømmescoring av Albert Grønbæk.

Torsdagens kamp mellom FC Zürich og Bodø/Glimt har avspark klokken 18.45. Kampen visess på TV3+ og Viaplay.

Bodø/Glimt trener på Letzigrund klokken 11.00. Klokken 12.15 møter Kjetil Knutsen og Amahl Pellegrino pressen i Sveits: