FORMSPILLEREN RASHFORD MED MÅL OG ASSIST DA MANCHESTER UNITED VANT

(Manchester United – Nottingham Forest 3–0) Marcus Rashford (25) viste seg fra sin beste side igjen da Manchester United vant hjemme mot Nottingham Forest tirsdag.

Rashford scoret etter et nydelig dødballtrekk 20 minutter ut i kampen før han hadde en flott målgivende til lagkamerat Anthony Martial to minutter senere.

En scoring fra innbytter Fred etter målgivende av landsmann Casemiro like før fulltid pyntet på resultatet.Det sørget for Manchester United-seier – og rødtrøyene – med en kamp mindre spilt – er dermed kun poenget bak Tottenham på den viktige fjerdeplassen, som gir Champions League-spill neste sesong.Sistnevnte scoret også etter et strålende soloraid i Uniteds første kamp etter VM, i ligacupkampen mot Burnley forrige uke.

Under fotball-VM i Qatar scoret Rashford tre mål fordelt på kun 137 spilleminutter for England.

25-åringen er etter kveldens kamp oppe på ti scoringer for klubblaget denne sesongen. Det er allerede en dobling fra forrige sesong, da han kun endte med fem mål.

Manchester Uniteds Christian Eriksen spilte en corner langs bakken mot en møtende Marcus Rashford, som hadde løpt seg fri. Med førstetouchet sitt bredsidet Rashford ballen i lengste hjørnet på nydelig vis etter det som åpenbart var en innøvd dødballvariant.

Det var Rashfords 64. Premier League-scoring for United. Klubblegende Eric Cantona har også 64 ligascoringer for rødtrøyene.De Gea ble også tvunget til å redde med føttene da Brennan Johnson prøvde seg på en frekk variant like foran United-målet etter 70 minutter.Spikeren i kisten kom fire minutter før slutt da Casemiro sendte av gårde en perfekt vektet pasning mot landsmann Fred, som kunne bredside ballen i mål fra kloss hold.