COMAN BRILJERTE FOR BAYERN MÜNCHEN: SMELL FOR MESSI OG PSG

(Paris Saint-Germain–Bayern München 0–1, AC Milan–Tottenham 1–0) Kingsley Coman herjet mot gamleklubben i Champions League. PSG fikk to mål annullert for offside.

Det var en kamp mellom to giganter i europeisk fotball om en plass i kvartfinalen i Champions League. PSG jakter revansj etter at Bayern München slo dem i finalen for tre år siden.

Men etter 52 minutter var det gjestene som satte ballen i mål på Parc des Princes i den franske hovedstaden. Innbytter Alphonso Davies slo inn på bakre stolpe, der sto formidable Kingsley Coman og satte ballen i mål på volley. PSG-keeper Gianluigi Donnarumma burde kanskje tatt den.

Coman spilte for PSG til 2014, var deretter i Juventus, men har spilt for tyske Bayern München siden 2017. Coman briljerte mot gamleklubben tirsdag kveld. Han var banens beste og herjet med motstanderen.

Fem minutter etter scoringen svarte hjemmelaget med å sette innpå Kylian Mbappe, som har vært skadet.

Og etter 16 minutter på banen satte Mbappe ballen i nettet, men han var offside. Åtte minutter før slutt satte Mbappe ballen i mål igjen, men denne gangen var det Nuno Mendes som serverte Mbappe som var i offside. Et bittelite kne offside er nok.

Hjemmelaget presset voldsomt mot slutten. Ledet an av spiller nummer 30, selveste Lionel Messi, så kjørte de på. Ansiktsuttrykkene til Messi var langt fra fornøyd når utligningen ikke kom.

Den nybakte argentinske verdensmesterkapteinen var overalt, og ett minutt på overtid la Benjamin Pavard Messi i gresset etter en voldsom takling. Pavard fikk kveldens andre gule og ble sendt av banen.