TIDLIGERE FRANSK VERDENSMESTER UT MOT MBAPPÉ: − SLUTT MED ALT EGOET!

PSG-stjernen Kylian Mbappé (24) uttrykte misnøye mot egen klubb på Instagram. Akkurat det synes landsmann Christophe Dugarry (51) synes svært lite om.

En av Paris Saint-Germains store verdensstjerner, Kylian Mbappé, var lite fornøyd med egen arbeidsgiver torsdag.

Den franske storklubben la ut en Youtube-video om den kommende sesongen med forsøk på å promotere sesongbilletter.

Til tross for at klubben florerer av stjernespillere som Lionel Messi og Neymar, er det kun den franske 24-åringen som blir vist frem i videoen av klubbens spillere.

– PSG er en stor klubb og stor familie, men det er absolutt ikke «Kylian Saint Germain», skrev Mbappé på Instagram til sine 102 millioner følgere.

Han er uenig i den publiserte videoen og sier han ikke har blitt informert om innholdet i intervjuet, som ble vist frem.

«Dette burde vært løst mellom fire vegger», skriver den franske storavisen L’Equipe.

Tidligere Barcelona-spiller og fransk VM-vinner, Christophe Dugarry, går hardt ut mot PSG-angriperen.

– Klubben skulle ha gjort det klart for ham i forkant, men tror du et innlegg i sosiale medier er verdt det? Du kan ringe styret ditt og løse dette internt, sier Dugarry ifølge den spanske avisen Sport.

– Jeg forstår ikke engang budskapet hans. Slutt! Slutt med alt egoet! De taper kamp etter kamp. La dem spille. La dem vise deres verdi på banen. De har syke lønninger. Du trenger ikke lage oppstyr fordi du ikke godkjente en reklame. Hvem bryr seg?

Kontrakten til Mbappé går ut juni 2025.