Haaland herjet med sin «marerittmotstander»: – Uvirkelig

Erling Braut Haaland har aldri vunnet mot Bayern München – før i kveld. Nordmannen inntok rollen som både servitør og målscorer.

– Det er uvirkelig å se han levere på det skyhøye nivået, sier TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen.

Haaland var nok en gang i storslag i Mesterligaen da Manchester City knuste Bayern München.

Jærbuen både scoret og assisterte, og nå har Pep Guardiolas menn tatt et langt steg mot semifinale.

– Med brikken (Haaland) som har falt på plass, så er det fantastiske sjanser for at de kan gå hele veien, mener TV 2s Erik Thorstvedt.

Han er mektig imponert over det meste Haaland foretok seg mot den tyske storklubben

– Han terroriserte, kan vi si, fortsetter han.

Bernardo Silva er full av lovord om sin norske lagkamerat.

– Arbeidsinnsatsen, hvordan han hjelper oss med scoring og målgivende til meg … Han var strålende igjen, og han er det hver kamp, sier han til TV 2.

Hans motstander, Alphonso Davies, var også tydelig imponert over det han så.

– Han er en strålende spiss. Han er på vei mot å bli en legende. Han er rask, sterk og smart. Han er en god spiller. Jeg har spilt mot ham i Bundesliga, og jeg har lite å utsette på ham, sier Davies til kanalen.

Med Haalands scoring har han nå 45 mål i alle turneringer denne sesongen. Det er ny rekord for en Premier League-spiller. Både Mohamed Salah og Ruud van Nistelrooy står med 44 scoringer.

Han står nå med utrolige 34 mål på 26 mesterligakamper i karrieren. Det er ingen spillere som har nådd det antallet så raskt.

Denne sesongen står han med elleve mål på syv mesterligakamper.

Målshowet startet med en spansk lagkamerat. Etter litt press på begge sider av banen, serverte Rodri hjemmefansen en drømmescoring. City-midtbanespilleren fikk plass utenfor sekstenmeteren, og curlet ballen høyt i hjørnet på vakkert vis med venstrebeinet.