Legger press på Ødegaards Arsenal etter kjempesmell: – Må vinne mot City

En straffebom kan ha kostet dyrt for Martin Ødegaard og Arsenal i tittelkampen. Nå mener en ekspert at de må vinne mot sin største konkurrent for å ende på topp.

I kampens åpningsminutter så Arsenal ut til å ha fullstendig overtak, men etter to scoringer fra gjestene på de første ti, våknet hjemmelaget på London Stadium.

Småvondt ble verre etter pause da Bukayo Saka bommet på straffe for Arsenal.

– Hvor avgjørende kan det ha vært, ikke bare i denne kampen, men i tittelkampen?, sa Sky Sports» ekspert Jamie Carragher etter straffebommen.

Og så – et par minutter etter straffebommen – kunne i stedet Jarrod Bowen utligne til 2–2 for vertene og gjøre situasjonen langt mer kritisk for Arsenal.

– Man føler bare at Arsenal må dra og vinne mot Manchester City hvis de vil vinne tittelen, sier Carragher.

For Arsenals største konkurrent er på vinnersporet om dagen. Lørdag var Erling Braut Haaland hovedperson mot Leicester:

Kapteinen var skuffet etter kampen og mener de gjorde mye av de samme feilene som mot Liverpool forrige uke. Også den kampen ledet de 2-0, før det hele raknet utover i kampen.

– Vi startet bra, men så ble vi stoppet og lot dem spille på deres kvaliteter. Vi ga de den kampen de ville ha, vi ga dem håp og det er vår feil. Vi må se fremover nå, sier Ødegaard.

Han kom også med noen støttende ord til Saka etter straffebommen.

– Sånne ting skjer, han har vært briljant hele sesongen og vært klinisk fra straffemerket. Men i dag var ikke hans dag. Vi vinner og taper sammen.