Haaland og Ødegaard møtte pressen: – Jeg driter egentlig i hva alle andre sier nå

Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard stilte overraskende opp for pressen dagen etter kollapsen mot Skottland.

– Jeg synes 86 minutter var bra. Så skjer det ting som kan skje i fotball. Det er sånt som skjer. Det er tungt, selvfølgelig. Vi forventet å vinne slik vi spilte, men det gjorde vi ikke, sier Haaland til pressekorpset på Ullevaal.

Mye av EM-håpet forduftet på 104 sekunder på Ullevaal lørdag. Skottland snudde 1–0 til 1–2, og vips var Norge på gyngende grunn i EM-kvaliken.

Når NRK spør Haaland om hva han tror er årsaken til at det ble sånn, svarer han:

– Jeg synes vi gjorde en fin andre omgang frem til de siste minuttene. Det kan skje de beste, også. Det skjedde med City i fjor. Det skjedde med oss nå. Jeg har ikke svaret på det. Jeg er ikke verdens smarteste mann som har svaret på sånne spørsmål, så jeg vet ikke.

Både landslagskaptein Ødegaard og Haaland, som også er en del av kapteinsteamet, understreker at spillergruppa har full tillit til Solbakken som landslagstrener.

Haaland mener dette ikke er et spørsmål nå etter at Solbakken nylig forlenget kontrakten.

Ødegaard understreker at troen er like sterk.

– Vi hadde et møte her nå hvor vi gikk gjennom litt av kampen i går, og så hva vi kunne gjort bedre. Så har vi bare vært tydelig med hverandre om at vi står sammen. Jeg har fortsatt like stor tro på det her prosjektet. Like stor tro på laget. Jeg driter egentlig litt i hva alle andre sier og mener nå. Jeg har like stor tro på det vi driver med. Vi skal fighte på og vi skal komme sterkere tilbake, sier landslagskapteinen.