KOMMENTATOR UT MOT GLIMT: − EN SYKELIG BESETTELSE

Bodø/Glimt har en nærmest sykelig besettelse for å hente TIL-spillere, skriver kommentator Rune Robertsen. I Bodø fnyser de av påstanden.

– Glimt følger Tromsø tett. Det er åpenbart. Det passer ekstra godt for dem å hente TIL-spillere. Det er gode spillere, men samtidig er det en bonus for Glimt at de også er med på å svekke TIL, sier Rune Robertsen til VG.

Han er kommentator i avisen ITromsø og skrev etter borteseieren på Aspmyra søndag kveld at Glimt har en «nærmest sykelig besettelse for å hente TIL-spillere».

Det kommer etter at serielederne denne våren har hentet stortalentet Daniel Bassi fra nettopp Tromsø.

Robertsen viser til spillere som Runar Espejord, August Mikkelsen, Onni Valakari og Marcus Holmgren Pedersen som noen eksempler på spillere Glimt har hentet eller har ønsket å hente de siste årene.

– Du mener en del av det har med at Glimt ønsker å svekke TIL?

– Ja, utvilsomt. Men det vil de aldri innrømme. Hvis du ringer noen i Glimt og spør om det, så vil de aldri si det. Men det var klart de måtte hente Nordås tilbake noen timer før han skulle bli TIL-spiller, sier Robertsen syrlig.

Nordås kom inn med fem minutter igjen å spille. Med det fikk han også sin tiende kamp for sesongen og nok kamper til å få et eventuelt seriegull ved ferdigspilt serie.

Tidligere TIL-spiller Mohammed «Mo» Ahamed var ute på Twitter og kalte innhoppet «latterlig».

I Bodø fnyser de bare av påstanden til Robertsen.

– Vi bruker null energi på det. Vi henter spillere som er gode nok, og om de er fra TIL eller andre steder har ingen betydning. Det er sikkert noe de tenker mer på i Tromsø enn det vi gjør, sier daglig leder Frode Thomassen i Glimt til VG.

– Har de stengt igjen vinduet der oppe, flirer Thomassen, med henvisning til sin kollegas melding til Helstrup i forrige uke.