MOLDE-SJEFEN SPØKTE MED DRØMMERESULTAT I SKJEBNEKAMPEN: − HÅPER PÅ 5-0!

Molde-trener Erling Moe nekter å forsvare seg til mesterligabillett. Molde skal angripe mot Galatasaray i onsdagens skjebnekamp på eget kunstgress.

Billett til den pengestinne mesterligaen ligger i potten når Molde skal ut mot Galatasaray i to kamper den kommende uken. Det første møtet finner sted i Molde onsdag.

Tirsdag møtte trener Erling Moe til obligatorisk pressekonferanse i regi av Det europeiske fotballforbundet (Uefa) tirsdag. Der la han spøkefullt lista høyt for eget mannskap.

– 5-0! Nei, jeg bare tuller. Man må spille kampen først. Å snakke om sånne ting før kampen er bare «tull», sa Molde-sjefen på spørsmål om hva slags resultat han vil være fornøyd med.

– Vi har vært i denne situasjonen før og møtt gode lag, men vi er trygge på at vi kan gå ut på banen og være oss selv. Vi skal ikke forsvare oss til seier. Det har jeg ingen tro på, fortsatte han.

Molde-treneren sa følgende om kampplanen som skal gi et godt utgangspunkt foran returmøtet.

– Vi skal være oss selv. Når man setter sammen en kampplan, ser man alltid på styrkene til motstanderen og prøver å finne noen svakheter, og den jobben har vi selvsagt gjort nå også. Så får vi se om vi lykkes i kampen med det.

– Jeg forventer at kampen skal være mer åpen enn de foregående kvalikkampene. Galatasaray er et lag som vil angripe og score mål, la han til.

Han hadde også en melding til de mange tilreisende tyrkiske supporterne.

– Når den tyrkiske fansen sier «velkommen til helvete» når vi kommer til Tyrkia, sier vi «velkommen til himmelen» her i Molde, smilte Moe.