HAALAND DUKKET OPP PÅ LANDSLAGSTRENING MED NY SVEIS

ULLEVAAL STADION (VG) Dagen før nøkkelkampen mot Georgia var det en glisende Erling Braut Haaland på gressteppet på Ullevaal – med ny sveis.

Tirsdag tar Norge imot Georgia klokken 20.45 til et utsolgt Ullevaal stadion.

Det er essensielt for Norge å vinne den kampen, skal det være håp om å kvalifisere seg direkte til EM.

På landslagets siste trening for samlingen var det en særdeles smørblid Erling Braut Haaland som gjorde sine siste forberedelser.

Han forble samtlige 90 minutter på benken i privatkampen mot Jordan forrige uke. Norges toppscorer denne kvalifiseringen (tre mål) er uthvilt og har ny sveis til tirsdagens skjebnekamp.

– Han skal jo ha litt sånn verdensstjernesveis, og det synes jeg han har. Når det flagrer og han har det i hestehale og noen rastafletter i dag… Sånn må det være når en er en av verdens heteste personer. Det er helt på sin plass, sier TV 2-ekspert Jesper Mathisen og legger til:

– Jeg hadde vært skuffet om han hadde en kjip sveis som meg. Det hadde ikke gått. Braut skal ha sånn med manken han har, sier han.

Sveisen kan minne om den han gjorde klar før Champions League-kvartfinalen mot Bayern München forrige sesong.

Da hadde han to fletter trukket bakover. Nå er det fem, som alle samles i nakken med en hårstrikk.

Kjenner du en ung fotballspiller med stjernedrømmer? VGs nye magasin «Fotballstjerner» inneholder kule bilder og masse fakta om de beste spillerne i verden akkurat nå. Magasinet kan kjøpes i vår nettbutikk (gratis frakt!)