BERG MÅTTE STOPPE AIK-KAPTEINEN: − IKKE SI NOE TIL DOMMEREN

Det holdt på å koke over for AIKs spillere etter mandagens 0-3-tap for serieleder Elfsborg. Da grep Henning Berg inn.

AIKs norske trener var raskt framme og advarte sine spillere mot å kjefte på dommer Victor Wolff etter kampen, skriver Aftonbladet.

Kaptein Alexander Milosevic og norskkosovaren Bersant Celina ble utsatt for det avisen beskriver som «tøffe taklinger» mot slutten, og AIK ble muligens også snytt for et straffespark. Det fikk Milosevic og lagkamerat Sotirios Papagiannopoulos til oppsøke dommerteamet etter kampen.

– Ikke si noe til dommeren! advarte Berg sine spillere.

Situasjonen roet seg fort ned, og det endte med en roligere diskusjon mellom AIK-spillerne og dommerne. Berg utdyper:

– Ja, det fantes en frustrasjon der. Derfor er det viktig at vi ikke sier noe vi ikke bør gjøre til dommeren. De (dommerne) gjør bare sitt beste, selv om de kan gjøre feil akkurat som spillere og trenere.

Milosevic virket glad for å ha fått en advarsel fra treneren.

– Det er også fordi vi har gule kort og risikerer utestengelse. Jeg har to gule kort, og (Erick) Otieno sto på to gule. Anton (Salétros) også, tror jeg. Så vi skulle ikke dra på oss noe unødvendig på tampen her, sier han til Aftonbladet.

AIK har hatt mager poengfangst i 2023, men har fått et løft med Berg som trener. Han har tatt laget opp fra kvalifiseringsplassen i Allsvenskan (etter 13 runder) til 11.-plass når tre serierunder gjenstår.

Elfsborg kjemper på sin side en tett duell mot Malmö om ligatittelen.