REAGERER PÅ HANDLING FØR SKJEBNESVANGER STRAFFEBOM: − OI, SÅPASS!

(Man. United – FC København 1–0) Det Manchester United-talentet Alejandro Garnacho (19) gjorde før straffemissen til Jordan Larsson (26) skaper oppmerksomhet.

Det er reaksjonen til Mohamed Elyounoussi da VG viser han bildene av Garnachos opptrinn. Manchester United vant kampen 1–0 etter mål av Harry Maguire.

På overtid skaffet Elyounoussi FCK straffe, som Manchester United-keeper André Onana reddet fra Jordan Larsson (sønnen til den svenske fotballegenden Henrik som spilte for United).

I forkant av skuddet, sto Garnacho og skrapet opp gresset ved straffemerket med føttene mens de fleste andre spillerne var flokket rundt dommeren.

– Det er dårlig stil, sier Rasmus Falk til VG da han får se klippet.

Argentinske Garnacho ser ut til å ha prøvd å sabotere for FC Københavns straffetager.

– Jeg fikk det ikke med meg der og da. Jeg vet ikke hvor mye det påvirket straffen. Jordan fikk fortsatt til et godt straffespark, men det var en god redning, sier Elyounoussi.

– Det er kynisme, det er en del av toppfotballen, det må man egentlig bare lære mer av, svarer nordmannen til VG.

FCK-trener Jacob Neestrup mener fotballen må slå hardt ned på slike sabotasje-forsøk – på samme måte som man gjør med stygge taklinger og filming.

– Det er opp til dommer og forbund å sette grenser, det er bare å gi rødt kort for sånn, så slutter folk med det, sier Neestrup til VG.

Straffen – som ble gitt til de danske gjestene på overtid for en Scott McTominay-forseelse mot Elyounoussi – kunne sørget for utligning og et sterkt poeng for FC København på Old Trafford tirsdag kveld.

– Hadde han (McTominay) ikke satt frem foten, hadde jeg scoret, sier Elyounoussi klart – og mener det er viktig at 26 år gamle Larsson ikke graver seg ned etter straffebommen.