FNYSER AV HAALAND-FRUSTRASJON: − DETTE MÅ HAN TAKLE

Det har vært snakket om måltørke og en frustrert Erling Braut Haaland. Etter to mål mot Young Boys onsdag, ler ekspertene av akkurat det.

Sarkasmen lå tykt utpå Pep Guardiola da han snakket med TNT Sports etter kampen mot Young Boys onsdag kveld.

Manchester City hadde vunnet. Erling Braut Haaland hadde scoret to. Alt slik det pleier å være.

Samtidig: Det var Haalands første scoringer i Champions League denne sesongen. Etter tre kamper av gruppespillet i fjor sto han med fem.

Fem kamper i sin favoritturnering gikk Haaland før han havnet på scoringslisten igjen.

Han er toppscorer i Premier League denne sesongen med ni scoringer. Likevel er det fem mål bak de 14 han hadde på samme tidspunkt forrige sesong.

Derfor har det snakket om en frustrert Haaland i både norsk og engelsk media.

I helgen gjorde han slutt på «måltørken» i Premier League også.

– Der var det litt frustrasjon som kom ut etter å ha gått målløs en periode. Det blir betegnet som en mini-krise hver gang det går en periode uten mål, sa Gunnhild Toldnes da hun gjestet VGTV-studio denne uken, og snakket om denne feiringen:

Nå mener ekspertene det er liten grunn for hverken Haaland, Guardiola eller andre å være frustrerte.

– Da sesongen skulle avgjøres i fjor, da var det press. Forrige helg var det press da en hel nasjon ventet på at han skulle få til noe mot Spania. Men at det er kjempepress på ham i dag med den selvtilliten han har? Da blir det en lang karriere. Han spiller for et milliardkonsern som feier all motstand av banen. Vi må ikke overfokusere på det presset, sier Langli.

Langli får støtte i England. De tidligere landslagsspillerne Joe Cole og Joleon Lescott satt i studio hos TNT Sports.

– Jeg ser ingen problemer med Haaland. Jeg tror ikke på at han faktisk er frustrert. Alle spisser er engstelige etter å score, sier Cole.