HARDT KRITISERTE HØJLUND «KLIKKET» DA HAN FULLFØRTE ELLEVILL UNITED-SNUOPERASJON: − JEG ELSKER DEG

(Man. United – Aston Villa 3–2) De ble ydmyket, slaktet og buet på til halv tid. Men Erik ten Hags Manchester United så ut som et fyrverkeri etter pause – og snudde på utrolig vis.

De hjemmesupporterne som forlot stadion etter to baklengsmål etter den første omgangen må ha angret seg godt på hjemturen. De som buet de første 45 minuttene sto trolig på tærne eller setene hele den andre omgangen.

Hva manager Erik ten Hag eller kaptein Bruno Fernandes sa i pausen er uvisst, men det fungerte i hvert fall.

For to Alejandro Garnacho-mål og et av hardt kritiserte Rasmus Højlund snudde kampen fullstendig.

Danske Højlund klikket fullstendig etter å ha satt sitt første ligamål. Det samme gjorde et Old Trafford i eufori.

– Det har tatt en stund, men ingen er så glad som meg akkurat nå. Vi hadde troen helt til det siste. Det har tatt en stund i ligaen, og jeg håper jeg kan bygge på dette videre. Jeg er først og fremst glad på vegne av alle oss i angrep, for vi viste karakterstyrke og selvtillit, sier Højlund til Amazon, vist på Viaplay.

Med seieren endte også Uniteds måltørke, som kunne blitt den verste siden 1981 dersom de hadde gått målløse av banen 2. juledag.

Men den andre omgangen ble altså noe helt annerledes. United gikk nådeløst til verks fra start.

Allerede i det 49. minutt trodde de fleste Alejandro Garnacho hadde redusert, men målet ble etter en VAR-sjekk korrekt annullert.

Men tonen var satt – og like før timen var spilt kom det fortjente United-målet.

Marcus Rashford hadde vært omtrent usynlig kampen gjennom, men våknet plutselig til live. Han stormet frem på en kontring, slo inn på bakerste, der Garnacho enkelt bredsidet inn 1–2.

Da samme Garnacho utlignet i det 71. minutt gikk hjemmefansen av hengslene. Rasmus Højlund hadde til gode å score i Premier League denne sesongen. En corner endte plutselig beina hans. Højlund svarte med å avslutte rett i stolpen og videre i mål, noe som utløste elleville jubelscener.