CITY-STJERNEN GREALISH FRARØVET MILLIONER: − ET VONDT ØYEBLIKK FOR HAM

En gjeng tyver brøt seg inn i huset til Jack Grealish (28) mens familien til Manchester City-profilen var hjemme.

– Familien var inne. I den moderne tid skjer det mye. Det var et vondt øyeblikk for ham og hans familie. Heldigvis ble de ikke skadet, sier Manchester City-manager Pep Guardiola på en pressekonferanse fredag ettermiddag.

Flere engelske medier skriver om innbruddet som skal ha skjedd mens Grealish selv spilte kamp borte mot Everton onsdag kveld. Den engelske superstjernen skal ha hastet ut av stadion umiddelbart etter matchen.

Hjemme i villaen i området Cheshire skal både forloveden og ni andre familiemedlemmer ha vært til stede, da de skal ha hørt tyvene. Ingen skal ha blitt fysisk skadet. The Mirror og The Sun er blant de engelske mediene som skriver om saken.

Tyvene skal ha fått med seg verdier for rundt én million pund, nærmere 13 millioner kroner.

Cheshire Police har bekreftet at de rykket ut til et innbrudd.

«Politibetjenter, støttet av hunder og National Police Air Service, ble sendt ut og søk ble gjort i området, men det var ingen spor etter de mistenkte.»

Det er kort tid siden også lagkamerat Kevin De Bruyne ble utsatt for innbrudd.

VG skrev både i fjor og i år om en «ransbølge mot rike stjerner». Sikkerheten rundt Erling Braut Haaland er økt som en følge av faren for å bli utsatt for kriminelle handlinger.

– Sikkerheten til fotballspillere over hele Europa er et massivt problem. De står overfor en stor risiko, og det skyldes flere ting, sa sikkerhetsekspert Alex Bomberg til VG.

Han mener at gjenger overvåker boliger og mulige ofre, gjerne i lang tid. Hvis byttet anses som lett, slår ranerne til.

Den tidligere England-backen Ashley Cole (43) fikk i 2020 «besøk» av fire brutale ranere som skal ha truet med å kutte av fingrene hans – mens de bandt hendene hans bak ryggen med datteren som tilskuer.