AYMERIC LAPORTE GJØR HELOMVENDING ETTER SKRIVERIER: − JEG TENKTE IKKE

Etter at et intervju hvor Saudi-stjernen Aymeric Laporte (29) skal ha fortalt at mange spillere er misfornøyde med tilværelsen i Saudi-Arabia, gjør spanjolen en helomvending.

r veldig glad her i Saudi-Arabia. Folket her er fantastiske, forteller Laporte før han advarer folk om å tro på alt de leser.

Etter å ha vunnet The Treble med Manchester City sist sesong, forlot Aymeric Laporte europeisk fotball for å spille sammen med blant annet Cristiano Ronaldo hos saudiarabiske Al-Nassr.

Mens superstjernen Ronaldo under en prisutdeling i Dubai fredag var full av lovord om Saudi Pro League, og mente den ikke var dårligere enn en av europeisk fotballs beste ligaer Ligue 1, så skrev spanske AS at Laportes egen beskrivelse av Saudi-livet var langt mindre positiv.

– Det er en stor endring sammenlignet med europeisk fotball, men til syvende og sist handler alt om å tilpasse seg, skrev den spanske avisen at landslagsspilleren skal ha sagt, hevdet den spanske avisen at Laporte skal ha sagt til dem, i tillegg til følgende:

– De har ikke gjort det lett for oss. Mange spillere er misfornøyde. Mange av oss har kommet hit ikke bare for fotballens del. Mange av oss er fornøyde med det, men jeg ønsker også noe mer i form av livskvalitet enn bare den økonomiske biten.

Senere har som nevnt Laporte slått tilbake mot skriveriene med en kommentar på X, samt en direktesending på egen Instagram-konto.

Listen over europeiske fotballstjerner som har gått til den saudiarabiske toppdivisjonen er lang.

Cristiano Ronaldos fullroste ligaen under en prisutdeling i Dubai fredag.

Nylig forlot tidligere Liverpool-kaptein Jordan Henderson sin saudiarabiske klubb Al-Ettifaq etter bare et halvår for nederlandske Ajax.

I tillegg har det nylig vært rapporter fra utenlandske medier på at Karim Benzema og Roberto Firmino skal ønske seg tilbake til Europa.