AYMERIC LAPORTE GJØR HELOMVENDING ETTER SKRIVERIER: − JEG TENKTE IKKE

Etter at et intervju hvor Saudi-stjernen Aymeric Laporte (29) skal ha fortalt at mange spillere er misfornøyde med tilværelsen i Saudi-Arabia, gjør spanjolen en helomvending.

Angående intervjuet jeg gjorde på spansk, så er det sant at ikke alt som hevdes at jeg har sagt er det jeg faktisk tenker. Intervjuet var i et øyeblikk hvor jeg ikke tenkte så mye over hva jeg sa.

Det er Manchester Evening News, avisen i Laportes gamle hjemby Manchester, som skriver om spanjolens helomvending etter intervjuet han gjorde med den spanske AS.

Et intervju som ble gjengitt i en rekke medier verden over, deriblant VG.

– Jeg synes heller ikke oversettelsen til andre språk er presis, og enkelte har lagt til mange ting. Så jeg vil bare si at jeg er veldig glad her i Saudi-Arabia. Folket her er fantastiske, forteller Laporte før han advarer folk om å tro på alt de leser.

Etter å ha vunnet The Treble med Manchester City sist sesong, forlot Aymeric Laporte europeisk fotball for å spille sammen med blant annet Cristiano Ronaldo hos saudiarabiske Al-Nassr.

Mens superstjernen Ronaldo under en prisutdeling i Dubai fredag var full av lovord om Saudi Pro League, og mente den ikke var dårligere enn en av europeisk fotballs beste ligaer Ligue 1, så skrev spanske AS at Laportes egen beskrivelse av Saudi-livet var langt mindre positiv.

Det er en stor endring sammenlignet med europeisk fotball, men til syvende og sist handler alt om å tilpasse seg, skrev den spanske avisen at landslagsspilleren skal ha sagt, hevdet den spanske avisen at Laporte skal ha sagt til dem, i tillegg til følgende:

– De har ikke gjort det lett for oss. Mange spillere er misfornøyde. Mange av oss har kommet hit ikke bare for fotballens del. Mange av oss er fornøyde med det, men jeg ønsker også noe mer i form av livskvalitet enn bare den økonomiske biten.