Molde-treneren svarer Glimt: –⁠ La oss feie for egen dør

Molde skapte få sjanser. Glimt skapte få sjanser. Og hvem var egentlig mest kyniske i Bodø?

Sånn gikk debatten etter en noe grå kamp mellom Norges to beste lag.

Toppkampen endte 1–1, uten at hverken sjanser eller finspill var det som stjal overskriftene.

Det ble høy temperatur, uten at det ble veldig stygt. Likevel var det tydelig at de to partene var noe uenig om hvordan ting hadde utspilt seg.

Det er rett, men det gjelder andre veien og. Jeg har aldri opplevd at et Glimt-lag skaper så lite, sier Molde-trener Erling Moe.

Jens Petter Hauge, Glimts kantspiller, var ikke i tvil:

– Molde spiller på det de har. De har en tydelig plan om å få med seg ett poeng, sier han til VG.

Glimt-trener Kjetil Knutsen ler så smått når han hører Erling Moes utsagn om hvor mye Glimt skapte.

– Hvis vi teller så er det hvertfall Glimt som skaper alle sjansene som er i denne kampen. Så har vi potensial til å bryte de ned enda mer og bør komme til enda flere muligheter, sier Knutsen.

Det ble temperatur både på banen og på benken. Til og med assistenttrener i Glimt Gaute Helstrup plukket med seg et gult kort.

– Det var vel samme responsen som de hadde på fjerdedommeren gjennom 90 minutter, så akkurat den var litt streng. Det skal være temperatur og det var det også utpå banen. Vi har et veldig godt tak på de. De skaper ingenting, sier Knutsen.

Molde-trener Moe drar frem årets heteste ord i norsk fotball.

– Vi hører dette med kynismekortet. Vi hadde tre overganger hvor de kakket oss ned. For meg er det kynisme. La oss feie for egen dør så blir dette veldig bra i norsk fotball, i stedet for å rope og skrike hver gang en spiller blir skadet. Slik er fotballen både hjemme og ute. Jeg synes dommeren løser det vanvittig bra, sier Moe til VG.