Nådeløs Casemiro-dom: –⁠ Trist å se

Manchester United kan være på vei mot sin svakeste sesong, og spilleren med den kanskje mest markante formsvikten, er den tidligere Champions League-vinneren Casemiro (32).

– Det er trist å se en stor spiller prestere som dette. Vi har alle vært der på slutten av karrierene våre, men han er bare 32 år, sa Sky Sports-ekspert Jamie Carragher etter å ha sett Manchester United og Casemiro bli filleristet av Crystal Palace mandag kveld.

I 0–4-tapet markerte den brasilianske stjernen blant annet ved å bli driblet av hele åtte ganger – mer enn noen andre i én og samme kamp denne sesongen.

– Han har oppnådd så mye, men han er bare milevis unna det nå. Han trenger å si «nok er nok» og gi seg på på toppnivå. Han har noen kamper igjen på toppnivå med de resterende ligakampene og cupfinalen, så bør han vurdere å dra til MLS eller til Saudi-Arabia, fastslår Carragher.

Etter stortapet har mange spurt seg om dette var slutten for Erik ten Hags tid som manager for Manchester United. Laget kan være på vei mot sin svakeste sesong i Premier League. Og også Casemiros voldsomme formsvikt vekker oppsikt.

– Det er helt ekstremt, spesielt med tanke på hvor god han var forrige sesong. Dette «droppet» er helt utrolig. Han mangler helt timing, sa Viaplay-ekspert Sigrid Heien Hansen etter kampen.

Ifølge Sky Sports betalte Manchester United i overkant av 60 millioner euro (589 millioner kroner) for Casemiro da overgangen ble sikret i 2022.