Viktig Pellegrino-scoring da Earthquakes snudde til seier

Amahl Pellegrino scoret det første målet for San Jose Earthquakes da de snudde 0-2 til 3-2-seier borte mot Colorado Rapids i MLS.

Det var en særs viktig trepoenger for San Jose, som kjemper i bunnen av MLS» Western Conference. Laget har bare tatt ti poeng på tolv kamper og ligner ikke en sluttspillkandidat.

Lørdag startet det også tungt for Pellegrino og lagkameratene. Rafael Navarro gjorde 1-0 etter drøye halvtimen, mens Omir Fernandez doblet ledelsen for vertene.

Så var derimot den tidligere Bodø/Glimt-stjernen Pellegrino frampå og skaffet en redusering like før pause. Han fikk ballen i Rapids-boksen og hamret den i mål via armen på en av hjemmelagets forsvarsspillere.

Fem minutter på overtid i første omgang satt utligningen for Earthquakes. Hernan Lopez kom stormende inn i feltet etter en corner og scoret sikkert.

Snuoperasjonen ble fullbyrdet halvveis i annen omgang. Kaptein Cristian Espinoza kom fri på høyresiden og scoret alene med den tidligere Manchester City-keeperen Zack Steffen.

Pellegrino ble byttet ut snaue 20 minutter før slutt. Han har scoret tre ganger på ti kamper i MLS.